Арт Хол введено в експлуатацію!

23 лютого 2017 року, Державна архітектурно-будівельна інспекція України видала замовнику будівництва ТОВ «АС МВК» сертифікат про готовність до експлуатації елітного житлового будинку «Арт Хол».

Клубний будинок «Арт Холл» розташований на перетині вулиці Бульварно-Кудрявська і Чеховського провулку. Будинок являє собою 24-поверховий будинок з вбудованою 4-поверхової стилобатной частиною. Тут розташований трирівневий паркінг та комерційні приміщення з фасадним входом. Особливістю будинку є відкрита тераса для прогулянок і відпочинку, доступ до якої мають лише його мешканці.

«Арт Хол» розрахований всього на 72 квартири, загальною площею близько 10 300 кв.м. Для власників нерухомості передбачений паркінг на 88 машиномісць. Всі необхідні для комфортного життя інфраструктурні об'єкти знаходяться у пішій доступності або в декількох хвилинах їзди на автомобілі.

sertifikat.jpg

завантаження карти...
Відділ продажів
  • Адреса об'єкта: вул.Бульварно-Кудрявська, 21, м. Київ
  • Адреса: вул. Бульварно-Кудрявська, 21, м. Київ
  • Графік роботи: Пн.-Пт.: з 10:00 до 19:00
    Сб.-Нд.: вихідний

Бажаєте до нас у гості?
Наші консультанти проведуть екскурсію по комплексу в будь-який зручний для вас час. Залишайте контакти - і ми зв'яжемося з вами!